اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان


   اخبار روز پزشکی و انواع سرطان
موضوعات مطالب
آخرین خبرها
خبرهای بهداشتی وسلامت
انواع سرطان
بیماری ام اس
سرطان خون
سرطان ریه
سرطان پروستات
سرطان پستان
سرطان پوست
سرطان مثانه و کلیه
تومور مغزی
سرطان لوزالمعده
سرطان روده
سرطان کبد
سرطان تخمدان
تیروئید
سرطان حنجره
سرطان گلو
سرطان روده
سرطان چشم
سرطان دهانه رحم
سرطان دهان
سرطان لب
سرطان مری
سرطان معده
سرطان آپاندیس
سرطان پانکراس
سرطان طحال
تومور ویلمز
سرطان دست
خواص مواد خوراکی
نمک
چای سبز
نوشابه
ریحان
انار
سیب
خرما
سرکه سیب
انجیر
زردالو
اسفناج
لبو
هویج
اناناس
گوجه فرنگی
مویز
کرفس
اویشن
خیار
شوید
ابلیمو
کاسنی فرنگی
بادرنجبویه
رازیانه
ترب سیاه
فلفل سیاه
گیلاس
چای ترش
توت وحشی
آووکادو
روغن کنجد
ازگیل
زرشک
لپه
زعفران
مرزه، ضد سرطان است
فلفل دلمه‌ای رنگی
کاسنی
'توت'
سویا
نخود فرنگی
به
«اسطوخودوس»
گياه شاهدانه
گردو
کیوی
شیر سویا
انگور
گياه نسترن
زیره سبز
ليمو
بادمجان
عسل
برگ بو
کلم قرمز
سماق
نخود
سیر
لوبیا سبز
گیاه خرفه
شاه تره؛ گیاهی با خواص چند منظوره
خواص و مضرات باقلا
گوشت بوقلمون
چای ترخون
قارچ
توت فرنگی
ریواس
سیاه دانه
موز
چای بابونه
گیاه ترنجبین
آشنایی با خواص آلبالو
شاتوت
خواص آویشن
طالبی
درباره زیتون
تخم شربتی
موز
خرمالو
خاصیت "ژله"
زردچوبه
داستان کوتاه
انواع داروهای ضد سرطان
ایماتینیب 100 میلی گرم
فلوتامید
سینادوکسوزوم
سیس پلاتین
بلئومایسین
اگزالیپلاتین استراژن (Oxaliplatin Stragen)
ریتوکسی ماب (Rituximab)
اتوپوزاید (Etoposide)
ایرینوتکان (Irinotecan)
وین کریستین (Vincristine)
دسه تاکسل (Docetaxel)
کاپسیتابین (Capecitabine)
پکلی تکسل (Paclitaxel)
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 12
بازدید ماه : 4433
بازدید کل : 815041
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

اخبار روز پزشکی و انواع سرطان مطالب آموزشی و پزشکی
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه

 دکتر اورنگ ایلامی افزود:از نشانه‌های سرطان معده می‌توان به احساس درد به ویژه در قسمت فوقانی شکم، بزرگ شدن شکم به علت تجمع مایع در شکم، حس سیر شدگی زودهنگام حتی پس از خوردن مقدار کمی غذا، کاهش اشتها، کاهش وزن شدید، خستگی و ضعف طولانی مدت و دفع مدفوع سیاهرنگ که نشانه وجود خون در دستگاه گوارش است، اشاره کرد.

 وی گفت: سرطان معده اغلب با مشکلات معمول و به نسبت بی خطر معده، مانند حالت تهوع عادی، اشتباه گرفته می‌شود و این یکی از دلایل خطرناک بودن این بیماری محسوب می‌شود.
دکتر ایلامی با اشاره به مصرف سیگار و الکل به عنوان دو عامل خطر ابتلا به سرطان معده اظهار داشت: همچنین به طور کلی، افراد بالای ۴۰ سال و افرادی که سابقه فامیلی ابتلا به سرطان یا سابقه جراحی معده دارند، بیشتر از افراد دیگر در معرض سرطان معده هستند.
وی گفت: هر چند اغلب این بیماری زمانی تشخیص داده می‌شود که شرایط بیمار وخیم است، اما گروه‌های در معرض خطر باید از سوی پزشک مورد معاینه منظم و دوره‌ای قرار بگیرند، زیرا در صورتی که سرطان در مراحل ابتدایی شناسایی شود، امکان درمان وجود دارد.
 ایلامی افزود: تشخیص بیماری با استفاده از آندوسکوپی، سی تی اسکن و نمونه برداری انجام می‌شود.
وی گفت: اگر در مراحل اولیه بیماری، زخم بدخیمی در معده دیده شود، با اقدامات آندوسکوپیک می‌توان زخم را برداشت و در صورتی که بیماری کمی پیشرفته‌تر باشد، با عمل جراحی یا شیمی درمانی و رادیوتراپی بیمار را تحت مراقبت و درمان قرار داد، اما در مراحل پیشرفته بیماری، تنها می‌توان از درمان‌های تسکینی دارو و شیمی درمانی برای کاهش درد و عوارض بیماری بهره گرفت.
دکتر ایلامی با اشاره به اینکه سرطان معده یکی از شایع‌ترین سرطان‌های گوارش است، افزود: این بیماری در مجموع، جزو سرطان‌های شایع در مردان و بانوان ایرانی است و سالانه سبب مرگ و میر تعداد بسیاری از هموطنان می‌شود.
وی با بیان اینکه زمینه ابتلا به سرطان معده به طور قابل توجهی به شیوه زندگی و نوع تغذیه وابسته است، گفت: مطالعات نشان داده ایمنی در برابر سرطان معده با حفظ و رعایت بهداشت و شست و شوی دقیق مواد غذایی، استفاده از غذا‌ها به صورت آب پز، نگهداری از غذا‌ها در یخچال و نه در محیط باز، مصرف قابل توجه میوه و سبزی و کاهش مصرف غذا‌های دودی و نمک سود شده، می‌تواند در کاهش ابتلا به سرطان معده بسیار موثر باشد.

این عضو هیات علمی دانشگاه هشدار داد: مصرف زیاد گوشت دودی، نمک، مصرف زیاد ترشی و غذا‌هایی که بیرون از یخچال نگهداری شده اند، در ایجاد سرطان معده نقش دارند.

 

 

 
 
 

 



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : جمعه 10 دی 1399برچسب:سرطان , | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» زخم معده چه زمانی سرطان می شود؟


مجله سیب سبز - ستاره محمد: طي چند ماه اخير به دنبال مرگ مرتضي پاشايي براثر سرطان معده، مطبوعات و رسانه‌ها مقالات و برنامه‌هاي بسياري را به اين سرطان، علائم، راه‌هاي درمان و پيشگيري از آن اختصاص دادند. اگر شما هم اين مطالب را خوانده باشيد، مي‌دانيد كه زخم معده يكي از عوامل خطر براي سرطان معده به شمار مي‌رود.

در واقع گفته مي‌شود زخمي كه طي سه ماه با دارو درمان نشود، بايد بيشتر مورد بررسي قرار بگيرد و در صورت لزوم جراحي شود تا خطر سرطان معده كاهش يابد اما آيا واقعا چنين موضوعي حقيقت دارد، اين زخم چگونه ايجاد مي‌شود و چه علائمي دارد، چطور مي‌توان از ابتلا به آن پيشگيري كرد؟ دكترناصر ابراهيمي درياني، فوق‌تخصص بيماري‌هاي گوارشي و كبد و استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران شما را در اين زمينه راهنمايي مي‌كند. 

زخم اثني عشر؛ شايع‌تر از زخم معده

وقتي صحبت از زخم مي‌شود اغلب افراد به ياد زخم معده مي‌افتند در حالي كه شيوع زخم اثني عشر يا دوازدهه (قسمت ابتدايي روده باريك) از زخم معده خيلي بيشتر است. حتي بعضي‌ها زخم اثني عشر را همان زخم معده تلقي مي‌كنند اما اين‌طور نيست. زخم اثني عشر در آقايان شيوع بيشتري از خانم‌ها دارد و معمولا از لحاظ سني 10 تا 20 سال زودتر از زخم معده ايجاد مي‌شود. همچنين در افراد با گروه خوني O بيشتر ديده مي‌شود. 

علامت آن هم معمولا دردي است كه در زمان گرسنگي در ناحيه معده ايجاد مي‌شود؛ براي مثال ممكن است فرد هنگام نيمه شب به دليل سوزش و درد معده از خواب بيدار شود و با خوردن يك فنجان شير يا يك تكه نان دردش ساكت شود. گاهي هم متاسفانه بيمار با اولين تظاهرات زخم از جمله استفراغ خوني و مدفوع سياه‌رنگ به اورژانس مراجعه مي‌كند و بعد كه مورد بررسي و آندوسكوپي قرار مي‌گيرد، متوجه مي‌شويم زخم اثني عشر دارد. گاهي هم ممكن است زخم مدت زيادي در اثني عشر باقي بماند و ايجاد تنگي كند. در اين صورت فرد یک تا سه ساعت بعد از غذا خوردن دچار نفخ و استفراغ مي‌شود زيرا غذا در معده‌اش باقي مي‌ماند. 

علاوه براينها زخم اثني عشر به خصوص در مردان بالاي 40 تا 45 سال ممكن است به صورت سوراخ شدن تظاهر كند كه در اين وضعيت بيمار دچار درد خيلي شديد مي‌شود. زخم معده برعكس زخم اثني عشر در خانم‌ها شايع‌تر است اما بعد از يائسگي ميزان شيوع در خانم‌ها و آقايان يكسان مي‌شود. همچنين اين زخم معمولا بعد از غذا خوردن علائمي مثل درد، سوزش و ترش كردن ايجاد مي‌كند. زخم معده هم گاهي با عوارضي چون خونريزي يا سوراخ شدن خود را نشان مي‌دهد...


ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : سه شنبه 14 بهمن 1393برچسب:زخم معده چه زمانی سرطان می شود؟, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» رابطه مصرف نمک و سرطان معده

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: یکی از عوامل مهم ابتلا به سرطان معده و پوکی استخوان مصرف نمک است.

مهر: دکتر زهرا عبدالهی در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک، هدف از بسیج ملی کاهش مصرف نمک را اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در جهت تغییر الگوی مصرف مواد و سبد غذایی عنوان کرد و گفت:: این برنامه از ششم دی‌ تا 15 بهمن ماه در سراسر کشور به اجرا گذاشته می‌شود.

وی بر ضرورت عادت دادن کودکان به مصرف غذای کم نمک تأکید کرد و افزود: چنانچه در غذای کودک نمک باشد و یا همراه غذا نمک داده شود، باعث می شود تا ذائقه کودک به نمک عادت کند و در نهایت در بزرگسالی به دنبال غذاهای پرنمک برود.

به گفته عبداللهی، مصرف سوسیس، پنیر پیتزا و زیتون که به تنهایی دارای نمک هستند به نوعی مصرف پنهان نمک می باشد.

وی در ادامه با اشاره به این که افراد 15 تا 64 ساله کشور فشار خون دارند، گفت: از هر 10 نفر شهروند 45 تا 65 ساله 3 نفر فشار خون بالا دارند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه در ادامه یکی از عوامل مهم ابتلا به سرطان معده و پوکی استخوان را مصرف نمک بیان کرد.

عبداللهی همچنین از بازنگری دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم در مدارس خبر داد و گفت: بر اساس این دستورالعمل باید غذاهایی در بوفه مدارس توزیع شود که حاوی نمک، شکر و چربی کمی باشند.

وی همچنین در ادامه، از بازنگری در استاندارد میزان نمک و شکر در انواع نان، پنیر، رب گوجه و سس خبر داد و گفت: این آیین‌نامه در مرحله ابلاغ است و هنوز اجرایی نشده، و بر اساس این آئین نامه میزان نمک مجاز در این مواد غذایی باید کاهش یابد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه بر ضرورت عدم تبلیغات غذاهای پرنمک، شیرین و چرب تأکیدکرد و گفت: آیین‌نامه منع تبلیغات غذاهای پرنمک، شیرین و چرب در سطح بین‌المللی آماده شده است که در این آیین نامه تبلیغات مواد غذایی حاوی این سه ماده ممنوع اعلام شده است.

عبداللهی در پایان، بر ضرورت عدم استفاده از نمک دریا به دلیل ناکافی بودن میزان ید و وجود سرب و کادمیوم در این نمک، تاکید کرد و گفت: متاسفانه این نوع نمک در رسانه ها تبلیغ و در برنامه های آشپزی از آن استفاده می شود و این در حالی است که این نمک هیچ مجوز بهداشتی ندارد.


نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 4 دی 1393برچسب:رابطه مصرف نمک و سرطان معده, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» تشخیص سرطان معده با اسفنج

شفقنا زندگی -محققان انگلیسی موفق به ابداع آزمایش کمتر تهاجمی برای غربالگری سرطان شده‌اند که هزینه آن بسیار کمتر از رویه معمول آندوسکوپی است.

   به گزارش ساینس، دانشگاه «کمبریج» برای این آزمایش کپسولی به نام «سیتوسپانج» ابداع کرده که شبیه یک کپسول مولتی‌ویتامین به یک ریسمان چسبیده است.
   زمانی که پزشک این اسفنج را از طریق ریسمان متصل آن بیرون می‌کشد، این کپسول به راحتی نمونه سلول‌ها را از دیواره مری جمع‌آوری می‌کند.
  سپس محققان این سلول‌ها را از لحاظ پروتیین‌های مرتبط با سرطان بررسی می‌کنند.
«ربکا فیتزرلد» از واحد سرطان MRC دانشگاه کمبریج می‌گوید:   این اسفنج حدود نیم‌میلیون سلول با خود جمع می‌کند.
  وی می‌گوید: استفاده از فناوری اسفنج موجب جمع‌آوری سلول‌های بیشتری نسبت به روش آندوسکوپی می‌شود.
پزشکان سیتوسپانج را روی بیش از‌ هزار نفر آزمایش کردند. براساس نتایج این آزمایش‌ها ادعا می‌شود که بیش از ٩٤‌درصد بیمارانی که اسفنج قورت داده‌اند، عوارض جانبی جدی نداشتند.
   به گفته محققان، بیمارانی که در رویه آندوسکوپی به آنها مسکن داده نمی‌شود، روش سیتوسپانج را ترجیح می‌دهند.
پزشکان می‌گویند: هزینه یک آندوسکوپی حدود ٩٠٠ دلار است درحالی‌که هزینه استفاده از روش اسفنجی کمتر از ١٠٠ دلار است.
   پزشکان امیدوارند که از‌سال آینده استفاده از فناوری اسفنج را در انگلیس روی بیماران آغاز کنند.
آنها می‌گویند: این فناوری در عرض ٣‌سال آینده در آمریکا در دسترس قرار خواهد گرفت.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : دو شنبه 17 آذر 1393برچسب:تشخیص سرطان معده با اسفنج, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» علت رشد سرطان معده در ایران چیست؟

رئیس مرکز تحقیقات علوم تغذیه تبریز گفت: استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی باعث بروز سرطان معده می‌شود که می‌توان با استفاده منطقی این نوع کودها در محصولات کشاورزی تا حدودی از شیوع این نوع بیماری‌ها جلوگیری کرد.

به گزارش سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی ، علیرضا استاد رحیمی رییس مرکز تحقیقات علوم تغذیه تبریز به بیان اثرات بی‌رویه کودهای شیمیایی در تغذیه افراد پرداخت و گفت: کود‌های شیمیایی انواع مختلف دارد که در کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد که یک نوع آن کودهایی است که در مواد غذایی مصرف می‌شود .

وی افزود: کود‌‌های حاوی روی، کلسیم و آهن برای غنی سازی خاک استفاده می‌شود که معمولا مضر نیست.

رئیس مرکز تحقیقات علوم تغذیه تصریح کرد:  گروه دیگر کودها «ازته و نیترات» است که با استفاده نابه جا در جهت افزایش بهره وری زمین موجب می‌شود که مقدار زیاد این مواد در محصولات کشاورزی بافت طبیعی مواد غذایی را درهم بریزد و در نتیجه باعث افزایش تشکیل نیتروزامین که ماده ای سرطان‌زا است می‌شود.

وی بروز سرطان معده را از شایع‌ترین عامل مصرف کودهای شیمیایی برشمرد و تصریح کرد: مصرف بی رویه کود‌های شیمیایی باعث «کاهش کیفیت محصولات کشاورزی و علاوه بر آن موجب افزایش بیماری‌ های سرطانی» نیز شده است.

رییس مرکز تحقیقات علوم تغذیه تبریز تصریح کرد: استفاده منطقی از کود‌های شیمیایی در محصولات کشاورزی را از راهکارهای اساسی در این زمینه برشمرد و اظهار داشت: متأسفانه استفاده بی‌رویه از کودهای شیمیایی عامل بروز سرطان معده می‌شود که می‌توان با بکارگیری از استفاده منطقی این نوع کودها در محصولات کشاورزی تا حدودی از شیوع این نوع سرطان جلوگیری کرد.

رییس مرکز تحقیقات علوم تغذیه تبریز توصیه کرد: بهتر است در سبد غذایی خود از میوه و سبزیجاتی که حاوی ویتامین c است گنجانده شود؛ همچنین افراد می‌توانند از میوه و سبزیجاتی که در بازار بنام محصولات «سلامت یا طراوت» تولید می‌شوند، استفاده کنند.

استاد رحیمی در پاسخ سؤالی مبنی بر اینکه، آلودگی بافت مواد غذایی به سموم شیمیایی چگونه از بین می‌رود گفت: ممکن است برخی آلودگی‌ها با شست و شو و پخته شدن آن از بین رود، ولی هرگز سمومی که در داخل بافت خاک است با رعایت نکات بهداشتی نابود شدنی نیست.

 



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : سه شنبه 11 آذر 1393برچسب:علت رشد سرطان معده در ایران چیست؟, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
لرزش یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است
با شیمی درمانی خداحافظی کنید + میوه جایگزین با قدرت ده هزار برابری
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: وزوز گوش می‌تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری قلبی، دیابت و ... باشد.
سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه
در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می‌یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می‌شود
موسیر چه خواصی دارد؟
کندن پوست این میوه یک اشتباه بزرگ است
نوشیدنی‌های داغ یکی از عوامل اصلی در ابتلا به سرطان گوارش هستند.
بازبینی نتایج مطالعات انجام شده در مورد ماده معدنی "روی
کدام بیماری‌ها در «مردان» بیشتر از زنان است؟
10 خطر خوردن بستنی که نمی‌دانستیم!
۱۴ خاصیت اعجاب‌انگیز سیر خام
هیچ داروی لاغری در دنیا تولید نشده است
بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟
از طریق برخی از نشانه ها به احتمال بروز برخی بیماری ها پی برد
چه غذاهایی سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند ؟
پرفروش‌ترین داروهای ایران
دردهای شکمی که باید جدی بگیریم
استفاده از ماکروویو در ژاپن جرم است؛ چرا؟